JansWeb

CMSimple_XH

 

 JansWeb  blev mit første eksperiment med CMSimple. Nu er det blevet til CMSimple_XH, og jeg arbejder løbende på at blive bedre til at bruge det, bl.a. for at kunne optimere de forskellige sider, jeg er involveret i. Da denne side blev oprettet, vsr jeg webmaster for seniorbofællesskabsprojektet Hjortefarmen. Det projekt kom ikke til at forløbe som planlagt. Det var meningen, at bofællesskabet skulle være klar til indflytning medio 2017, men det blev først klar til indflyning i april 2019. Yderligere havde fællesskabet skiftet navn til Seniorbofællesskabet Hjorteparken. Jeg er ikke længere webmaster, men der er oprettet en ny hjemmeside: https://www.hjorteparken.dk


Mit liv med Pernille

Alle, jeg kender, ved at jeg mistede min hustru Pernille d. 24. januar 2015 efter to års kamp mod kræft. Pernille og jeg havde en historie, der var en ugebladsroman værdig. Den kom til at strække sig over mere end 30 år. Jeg vil samle glimt fra vores liv, og de mange oplevelser vi havde, her. Hvordan det kommer til at forme sig, ved jeg ikke endnu. 

Projekt Hus

Da Pernille og jeg fandt sammen igen, var vi nødt til at etablere os i en ny bolig. Da vi i sin tid flyttede til Værløse, var det i et lille træhus fra 1949. Det var oprindeligt planen, at vi skulle have gjort noget for at få mere plads, men der skulle gå mange år, før det kunne realiseres. Jeg boede i det hus indtil 2007, hvor det blev revet ned for at give plads til et nyt, dejligt Trelleborghus. I byggeperioden flyttede vi sammen i Pernilles lejlighed, og byggeriet blev løbende dokumenteret på hjemmesiden, så vore familier og venner verden over kunne følge med i processen - og vi selv kunne få dokumentation til senere brug. Vi endte med at få et dejligt hus, men der måtte justeres en del på planerne undervejs. Forløbet kan ses her:

Projekt hus

 

Musik

Oprindeligt var JansWeb stedet, hvor jeg fortalte om mine musikalske aktiviteter. Jeg har spillet guitar og sunget siden jeg var barn, og det er min primære hobby. I dag spiller jeg rock i bandet Under Cover, sammen med en flok drenge, der er blevet lidt ældre. Men siden 2001 har jeg også brugt en del af mine sommerferier på rytmisk musikkursus på Uldum Højskole, som regel sammen med et eller flere af mine børn. Efter det første ophold var der ingen tvivl: det skulle prøves igen, og det blev til 9 år i træk. Af forskellige årsager skulle der en pause til, men nu tager vi afsted igen. 

top | Powered by CMSimple_XH | Template by w.scharff | Accompanying Template Tutorial | Login